OVER TEAMSPELER

Missie en Visie

Wij zorgen ervoor dat organisaties in hun geheel vooruit gaan en dat alle individuen daarvan de vruchten plukken.

Daarom balanceren wij het spel van belangen, waarden en doelen om te streven naar maximum impact, dat meer betekent dan de som van elk individueel talent.

Dat is onze organisatiekunst: een samenspel mét mensen. Want de organisatie, dat zijn zij. Samen.

Kwaliteit

Wij gaan door tot we zijn waar we behoren te zijn. Snel en veel is niet aan ons besteed. Wij geloven in diepgang en kwaliteit, zodat onze klanten op duurzame fundamenten staan.

Lerende mindset

Wij zijn leergierig, stellen gerichte vragen en beloven te luisteren, alvorens de handen uit de mouwen te steken. Al doende leren we uit diverse scenario's om samen het beste script te vinden, dat werkt voor iedereen.

4 KERNWAARDEN

Vertrouwen

Wij bouwen graag aan relaties tussen mensen omdat we geloven dat die een steviger fundament vormen voor organisaties om innovatie en ontwikkeling mogelijk te maken.

Each one, Teach one

Wij willen dat onze klanten ervaren dat ze in de praktijk wijzer zijn na onze diensten. Daarom ondersteunen we onze klanten op hun tempo om zich het beoogde gedrag eigen te maken in de praktijk.

Ons Team

Hakim Benichou

Samen met leidinggevenden in organisaties ontwikkel en onderhoud ik een growth mindset. Zo kunnen ze in onze VUCA-wereld (Volatile, Uncertain, Complex, Ambiguous) niet alleen een duidelijke koers kiezen, maar durven ze deze ook overtuigend te brengen. Mijn kracht is om kernprocessen en -rollen zo in te richten dat diverse teams de grootst mogelijke meerwaarde produceren voor hun organisatie. Want de organisatie, dat zijn zij. Samen. Zo werkte ik al voor:

 • Actiris Directie Controle en Beschikbaarheid en Directie Arbeidsmarkt en Inclusie
 • Onderzoeker Innovatie Arbeidsorganisatie KU Leuven
 • Kinderrechtencoalitie Vlaanderen en AP Hogeschool Koninklijk Conservatorium Antwerpen

Kaat Boon

Complexe uitdagingen in organisaties verhelderen en breed gedragen oplossingen ontwerpen zijn mijn corebusiness. Ik wil dat organisaties als geheel vooruitgaan èn streef ernaar dat alle individuen daar de vruchten van plukken. Mijn creatief en structurerend vermogen om snel veel informatie te verwerken, maken dat ik met relevante stakeholders de juiste gesprekken voer om samen te groeien richting de beoogde resultaten. Zo werkte ik al voor:

 • UNICEF Supply Division in Denemarken Methode om schooltenten te screenen en verbeteren ontwikkeld
 • ABVV-BTB nationaal: visie van militanten uit alle verschillende afdelingen en regio’s samengebracht in de strategische prioriteiten voor de ABVV-BTB voor de komende 5 jaar
 • SOS Kinderdorpen België, Plan International en IFRC, RCN Justice&Démocratie, Norwegian Church Aid, KIYO, Lutheran World Relief, , OXFAM België en andere

 

Zakayo Wandoloh

Om bedrijven en organisaties performanter te maken ga ik participatief aan de slag met strategisch inclusief beleid gecombineerd met impactvolle acties. Mijn MBA in International Sport Management en skills inzake strategiebepaling of HR-Procedures, zorgen ervoor dat mensen in teams én individueel, dagelijks hun steentje bijdragen aan de nodige veranderingen. Zo werkte ik al voor:

 • active member van het KBVB-Diversity Board van het actieplan ‘Come Together’
 • EU-China ISCA Exchange Program en European Network Against Racism
 • SD Worx Antwerpen en Fotomuseum (FOMU) Antwerpen 

Kevin Franssen

Ik analyseer de ‘missie & visie’ in organisaties en projecteer daaruit een visueel en inhoudelijk, magnetisch resultaat op verschillende platformen. Via slimme samenwerkingen tussen alle stakeholders creëer ik content die  aantrekt. Mijn prioriteit is om uw opdracht resultaatsgericht te verwezenlijken op basis van mijn 10 jaar ervaring met project management, copywriting, merkstrategie en corporate branding. Zo werkte ik al voor:

 • Natra R&D Project Management
 • Kuehne + Nagel, Chiquita en Verizon Business
 • Studio Pictobot een communicatie- en grafisch bureau in Antwerpen

 

Sanae Jamaï

Ik zorg ervoor dat het HR beleid in organisaties DEI-proof is (Diversity, Equity, Inclusion). Zo trekken ze succesvol talenten aan op basis van competenties én diversiteitskenmerken. Mijn people skills, hart voor cultuur en jongeren, communicatie en netwerk-vaardigheden combineer ik met ervaring in selectie en rekruteren, payroll & admin. en implementatie van immigratieprocedures voor expats. Zo werkte ik al voor:

 • USG People (Unique), Alpha Credit en Bank van Tokyo-Mitsubishi Ltd
 • Brassart Digitaal Café ‘Diversiteit Op Scène’ en Youth for You